Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде мога да намеря добър сервиз в Пловдив?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде мога да намеря добър сервиз в Пловдив?

Здравейте.Искам да попитам,къде мога да намеря добър сервиз,защото трябва да ми се изчисти,масления сепаратор,а вече бях в 2-сервиза и като им кажа 'маслен сепаратор' и ми казват такова нещо,няма.Моля да ми помогнете,ще съм благодарен.
    А вторият ми въпрос е дали мога,сам да си го изчистя.Има ли рискове?И къде точно се намира сепаратора.Благодаря ви предварително!!!!

Ако не си с две леви ръце можеш и сам да го изчистиш. Единствено е по-добре след като го разглобиш, да го занесеш на някоя автомивка да го измият с пароструйката.

Ето и тема как се разглобява:
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=34845
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от monez Покажи съобщение
      Здравейте.Искам да попитам,къде мога да намеря добър сервиз,защото трябва да ми се изчисти,масления сепаратор,а вече бях в 2-сервиза и като им кажа 'маслен сепаратор' и ми казват такова нещо,няма.Моля да ми помогнете,ще съм благодарен.
      А вторият ми въпрос е дали мога,сам да си го изчистя.Има ли рискове?И къде точно се намира сепаратора.Благодаря ви предварително!!!!
      sp_romeo1 това е твоя човек свързваш се със него.
      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
        sp_romeo1 това е твоя човек свързваш се със него.
        +1 за sp_romeo1
        НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Comment

Благодаря,ви!

Comment

Working...
          X